Barion Pixel

HVH Szörpmester

Cégünk a HVH Bt. Szörpmestert 25 éves termékfejlesztési és gyártási múltja a biztosíték arra, hogy a tőlünk történő vásárlásod során egyedülálló minőségű termékekből fogod tudni elállítani a minden igényt kielégítő italodat.

Cégtörténet: Italgyártás

Az elmúlt negyedévszázad alatt a változó fogyasztói igényeket és az élelmiszeripari EU-s elvárásokat figyelembe vevő folyamatosan fejlesztéseink révén, keresve a vevőinknek az ideális megoldásokat, sok új egyedi italtípussal biztosítottuk az egészséges táplálkozási igény kialakítását. Jelenleg gyártott termékeink fő jellemzői: magas gyümölcstartalom, csökkentett energiatartalom, magas hígítási arány, természetes összetevők, amelyek nélkülözhetetlen feltételei ma már a minőségi termékeknek. Ezért lehet fontos számodra, hogy az igényeid kielégítéséhez, figyelembe véve az ár-érték arányokat is, a mi termékeinket vásárold. Webáruházunkon keresztül a lakósság közvetlen kiszolgálását kívánjuk biztosítani. Nekünk fontos, hogy lehetőséget biztosítsunk a lakossági vásárlóknak arra, hogy a palackos Frutta-Max termékek mellett a vendéglátóhelyeken elfogyasztott poharas kiszolgálású italokat, ugyanolyan minőségbe otthon is elállíthassák, csak jóval olcsóbban az 5 literes kiszerelésű szörpjeinkből. Termékeink minőségének további biztosítéka, hogy az előállításuk a minden igényt kielégítő, EU-s előírásoknak megfelelő HACCP rendszerrel és IFSFOOD minősítéssel rendelkező Yuva Kft Hidasi üzemében történik.

Forgalmazott szörp termékkategóriák:

-Kereskedelmi termékek:

Frutta-Max szörpök: 50%-s gyümölcstartalom, csökkentett energiatartalom, magas 1:24 hígítási arány, palack egész terjedelmét beborító sleeve fóliázás, a kupakon elhelyezett adagolást segítő kimerő pohár, a gyümölcs eredeti ízét biztosító ízvilág, 0,5 literes PET palackos kiszerelés.

-Vendéglátóipari termékek:

Éttermek, szállodák, panziók, büfék részére kifejlesztett szörpök lakósági felhasználásra.
Mannaszörpök: Gyümölcstartalom nélkül, csökkentett energitartalom, 1:7 hígítási arány, 5 literes PET palackos csomagolásban.
Fruit szörpök: 50 %-s gyümölcstartalom, csökkentett energiatartalom, 1:7 hígítási arány, 5 literes Bag-In-Box csomagolásban, gyümölcsital készítés mellett kiváló limonádé alapanyag.

Az oldalon átmenetileg rendelést nem fogadunk, kérlek látogass vissza később.