Blog
Az egészséges Koreai sötét Rizsszirup

A rizsszirup természetes édesítőszerként számos termékalkalmazásban használható, beleértve a pékárukat, italokat, édességeket, szószokat, önteteket és energiaszeleteket. A rizs enzimatikus hidrolízisével állítják elő, hogy a keményítőket egyszerű cukrokká bontják, ami olyan édes szirupot eredményez, amely kevésbé van kitéve a feldolgozásnak, a fogyasztó számára könnyebben érthető és magasabb tápanyagtartalmú, mint más édesítőszerek.
- A rizsszirup élelmiszergyártásban történő felhasználásával az élelmiszergyártók természetesebb alternatívát kínálhatnak ügyfeleiknek, miközben javítják termékeik ízét és textúráját.
- Sokoldalúságával és táplálkozási előnyeivel a rizsszirup nagyszerű választás mindazok számára, akik csökkenteni szeretnék finomított cukrok és mesterséges édesítőszerek fogyasztását.
Csak a legjobb minőségű rizsszirupokat szerezzük be a CHUNG JUNG ONE Dél-Koreai gyártótól.
Szerezze be a szörpmestertől, innen.