Szörpvilág

Az egészséges Koreai sötét Rizsszirup

A rizsszirup természetes édesítőszerként számos termékalkalmazásban használható, beleértve a pékárukat, italokat, édességeket, szószokat, önteteket és energiaszeleteket. A rizs enzimatikus hidrolízisével állítják elő, hogy a keményítőket egyszerű cukrokká bontják, ami olyan édes szirupot eredményez, amely kevésbé van kitéve a feldolgozásnak, a fogyasztó számára könnyebben érthető és magasabb tápanyagtartalmú, mint más édesítőszerek.

  • A rizsszirup élelmiszergyártásban történő felhasználásával az élelmiszergyártók természetesebb alternatívát kínálhatnak ügyfeleiknek, miközben javítják termékeik ízét és textúráját.
  • Sokoldalúságával és táplálkozási előnyeivel a rizsszirup nagyszerű választás mindazok számára, akik csökkenteni szeretnék finomított cukrok és mesterséges édesítőszerek fogyasztását.

Csak a legjobb minőségű rizsszirupokat szerezzük be a CHUNG JUNG ONE Dél-Koreai gyártótól.

Szerezze be a szörpmestertől, innen.